top of page
IMG_4091_edited
IMG_4365_edited
IMG_4524
IMG_0636

CHARLY'S PATISSERIE
Verwelkomt jou

Charly's Patisserie is ontstaan uit een passie voor het creëren van voortreffelijke lekkernijen die het leven een beetje zoeter maken. Het begon allemaal in een gezellige keuken, waar Vipin & Marije, de oprichters, experimenteerde met de perfecte mix van smaken en texturen. De liefde voor kunstzinnig bakken is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, schoonheid en smaak.

 

Bij Charly's Patisserie geloven we in de kunst van het dessertmaken. Elk gebakje is een canvas en elke hap een meesterwerk. Onze toewijding om de beste ingrediënten te gebruiken en elk item met zorg te vervaardigen, onderscheidt ons. Wij nodigen u uit om met ons mee te gaan op deze heerlijke reis vol verwennerij en elegantie.

Artboard 1 copy 3.png

Zin in onze heerlijke koekjes en gebakjes?

5 Euro

IMG_4365_edited.jpg

5,50 euro

5 Euro

4 stuks 20euro

Gebakje

Taart & Evenementen

Uw droomtaart bestellen is

Slechts een bericht verwijderd!

Bij Charly's bakken we niet alleen taarten; wij maken eetbare kunst, gepersonaliseerd om jouw unieke verhaal te vertellen. Onze toewijding gaat verder dan bakken; het gaat over het brengen van vreugde en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Elke verjaardags- en bruidstaart die wij ontwerpen is niet zomaar een dessert, het is een op maat gemaakt middelpunt dat de essentie van uw feest weerspiegelt.

In het hart van onze levendige gemeenschap besteden wij onze passie aan het werkelijk buitengewoon maken van uw speciale momenten. Of het nu gaat om een weelderige bruiloft, een mijlpaalverjaardag of een belangrijk feest, de perfecte taart wacht op u en is slechts één e-mail verwijderd.

Roel Paffen

Hun Choux-gebak. Een must voor iedereen die op zoek is naar een snelle maar voortreffelijke patisserie-ervaring."

Had een geweldige ervaring met Charly's Patisserie. Ze hebben een prachtige op maat gemaakte taart gemaakt voor de verjaardag van mijn 2-jarige dochter. De taart was tot in de perfectie bereid en gewoonweg heerlijk. Bestelde ook een paar koekjes die erg leuk en smakelijk zijn! Super professioneel en goede service, een echte aanrader!

Lars Wolfs

Charly's take-away stelde niet teleur met hun Coconut, Mango & Passievruchttaart. De combinatie van tropische smaken in een prachtig vervaardigde taart was zowel verfrissend als toegeeflijk. Ideaal voor wie op zoek is naar een uniek en smaakvol gebakje voor thuis."

Artboard 1 copy 4.png
bottom of page