top of page

Taarten & Privé Evenementen

Welkom bij Charly's Patisserie, waar elke hap en elke taart een feest is

viering van voortreffelijke smaak en artistiek vakmanschap!

 

We zijn verheugd om ons nieuwste aanbod te onthullen: gepersonaliseerde verjaardags- en bruidstaarten, elk een meesterwerk gemaakt om uw unieke stijl en voorkeuren te weerspiegelen. Bij Charly's zijn we meer dan alleen een patisserie; we zijn een levendig onderdeel van onze gemeenschap, toegewijd om uw speciale evenementen onvergetelijk te maken. Van op maat gemaakte catering en elegante afternoon tea tot charmante babyshowerarrangementen en hemelse taarten voor bruiloften en verjaardagen, wij komen tegemoet aan al uw wensen. Gelegen in het hart van onze levendige gemeenschap, bieden wij een scala aan verrukkelijke gebakjes en taarten, gemaakt met liefde en de beste ingrediënten. Of u nu een groots feest plant of op zoek bent naar een zoete traktatie om uw dag op te fleuren, geniet van de Charly's Patisserie-ervaring waar elk detail zorgvuldig is samengesteld om u te verrassen en te inspireren. Welkom in onze wereld van culinaire betovering en feest!

Anchor 2
PHOTO-2024-06-30-14-04-01.jpg

Speciale evenementen

Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van uw speciale evenementen in onvergetelijke ervaringen met onze op maat gemaakte cateringdiensten, elegante afternoon tea-arrangementen en charmante babyshoweropstellingen. Of u nu een intieme bijeenkomst voor 50 gasten plant of op zoek bent naar de perfecte zoete traktatie om uw dag op te fleuren, wij zijn hier om aan al uw wensen te voldoen met ons assortiment verrukkelijke gebakjes, vervaardigd met liefde en de beste ingrediënten. Geniet van de Charly's Patisserie-ervaring, waar elk detail zorgvuldig is samengesteld om te verrassen en te inspireren. Welkom in onze wereld van culinaire betovering!

Afternoon Tea

Ontdek hoe onze afternoon tea uw hotel kan omtoveren tot een bestemming bij uitstek. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een sfeer van elegantie en ontspanning, perfect voor uw gasten om te ontspannen en te genieten.

 

Ons unieke aanbod is ontworpen om uw marketingaantrekkingskracht te vergroten, herhaalbezoeken aan te moedigen en buzz op sociale media te genereren met Instagram-waardige momenten.

Bij Charly's Patisserie streven we ernaar om u een verfijnde culinaire reis te bieden. Elk item is zorgvuldig vervaardigd, waarbij de beste ingrediënten worden gecombineerd met een artistieke presentatie. Of het nu gaat om een klassieke scone, een delicaat gebakje of een hartig genot, elke hap is een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid.

Ga met ons mee om de afternoon tea-ervaring opnieuw te definiëren en ontdek hoe deze een vleugje luxe en onderscheid aan uw hotel kan toevoegen.

 

Laten we samen onvergetelijke momenten creëren

Charly's_Draft_466.jpg
Anchor 1
Artboard 1 copy 3.png

Creëer onvergetelijke momenten met aangepaste taarten voor
Elke viering

Neem contact op

Wij kunnen niet wachten om speciaal voor jou een prachtige taart te maken!

 

Wilt u een bestelling plaatsen of uw ideeën bespreken, neem dan contact met ons op.

 

Bij Charly's Patisserie doen we er alles aan om uw gelegenheden zoeter te maken met Pastriën, Dessert en Cakes die net zo uniek zijn als jij. Laten we samen iets moois bakken!

Thanks for submitting!

Artboard 1 copy 4.png
bottom of page