top of page

Het verhaal van Charly's Patisserie

Welkom bij Charly's Patisserie, waar de kunst van het maken van voortreffelijke gebakjes en een passie voor het verwennen van smaakpapillen samenkomen. Ons verhaal begon met een droom om een oase van verrukkelijke lekkernijen te creëren, een plek waar elke hap een verhaal vertelt over kunstenaarschap en smaak.

Gebaseerd op het principe dat zoetheid vreugde brengt, selecteren we nauwgezet de beste ingrediënten, waarbij we elk recept met liefde en toewijding doordrenken. Vanaf de eerste geur van het bakken tot het moment dat u van onze lekkernijen geniet, streven wij ernaar u mee te nemen naar een wereld van culinaire gelukzaligheid.

Bij Charly's vertelt elk gebakje een verhaal van innovatie en traditie, als weerspiegeling van het meesterschap van onze bekwame chef-koks. We zijn er trots op dat we niet alleen desserts maar ook ervaringen leveren – van de eerste aanblik tot het laatste kruimeltje, en een onvergetelijke indruk achterlaten op uw smaakpapillen.

Ga met ons mee op deze verrukkelijke reis en laat Charly's Patisserie het zoete hoofdstuk in je levensverhaal zijn.

IMG_0719.jpg

In de media

Charly's Patisserie bij Kasteel Engelenburg

Zondagen in Kasteel Engelenburg zijn nog leuker geworden!

 

 Geniet van onze exclusieve Afternoon Tea, een culinaire reis samengesteld in samenwerking met Vipin Charly van Charly's Patisserie en Dilmah Tea. Ervaar de perfecte harmonie van zoet en hartig, vormgegeven rond het betoverende thema Kasteel Engelenburg.

 

Een nieuw thema, een nieuw avontuur - proef elke zondag de magie!

EEN TAFEL RESERVEREN

FOTO-2024-01-21-16-33-48.jpg

Vipin & Marije

Over ons

Vipin

Patissier & Mede-oprichter

Vipin, onze gewaardeerde banketbakker, brengt een schat aan ervaring en creativiteit mee naar Charly's Patisserie. Met een passie voor het maken van uitzonderlijke gebakjes combineert Vipin kunstenaarschap en precisie in elke creatie. Zijn innovatieve toets en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat elk dessert een meesterwerk is en een heerlijke ervaring voor onze klanten oplevert. Met een scherp oog voor detail en een streven naar perfectie weerspiegelen de desserts van Vipin zijn liefde voor de kunst van het banketbakkerswerk en overtreffen ze consequent de verwachtingen.

Over ons

Marije

Mede-oprichter

Marije, onze onschatbare organisatorische maestro, vormt de ruggengraat van Charly's Patisserie en brengt een schat aan organisatorische vaardigheden, een gestructureerde aanpak en een niet aflatende toewijding aan perfectie met zich mee.

Gevoed door haar passie voor de restaurantbranche koestert Marije al lang de droom om ooit haar eigen bedrijf te beginnen. Haar toewijding aan precisie en gestructureerde organisatie legt ongetwijfeld een solide basis voor de toekomstige realisatie van haar ondernemersambities.

Net zoals de desserts van Vipin een bewijs zijn van zijn culinaire passie, staat Marije's favoriete koekje, de Pinguïn, symbool voor haar verfijnde smaak. Deze heerlijke traktatie, met zijn perfecte mix van zoetheid en een vleugje zout, weerspiegelt Marije's veeleisende smaak en is een voorbeeld van haar toewijding om bij alle culinaire inspanningen een harmonieus evenwicht te bereiken.

Artboard 1 copy 2.png
bottom of page